Αβάσιμη η ένσταση του Ρήγα για τον Κόλα σύμφωνα με την Π.Ε. της ΕΠΟ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει επίσημα το σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση Κόλα και τη δικαίωση του Ολυμπιακού στην ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο τον φίλαθλο κόσμο, ότι σήμερα η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ΔΙΚΑΙΩΣΕ την ομάδα μας στην υπόθεση της ένστασης, που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου,  Κλεβί Κόλα.

Ειδικότερα, όπως ενημερώθηκε επισήμως και εγγράφως ο Σύλλογός μας, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, έκρινε την ένσταση του Ρήγα Φεραίου ως ΑΒΑΣΙΜΗ, καθώς σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής Κλεβί Κόλα είχε καταστήσει σαφές προς τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα έκανε χρήση της άδειας προπονητή και είχε επιλέξει την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή σε μόνιμη βάση.

Επιπλέον,  ο ποδοσφαιριστής δήλωσε εγγράφως την απόφασή του αυτή,  καταθέτοντας παράλληλα και την ταυτότητά του –προπονητική- στην ΕΠΟ.

Κατόπιν αυτών, απορρίφθηκε η ένσταση του Ρήγα Φεραίου και διατάχθηκε η κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της ΕΠΟ.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα της δικαστική περιπέτειας και υπόσχεται ότι θα κρατήσει ψηλά την ιστορία του Συλλόγου μας, αγωνιζόμενη ενάντια σε όσους θέλουν να τη βλάψουν.

Ας μην ξεχνούν κάποιοι, ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις