Δείπνο… για την επόμενη ημέρα, στις Γυναίκες του Μαγνησιακού

Μπορεί το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής Γυναικών, για το δεύτερο όμιλο,  να μην έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει ακόμη μια αγωνιστική, ωστόσο, για την ομάδα του Μαγνησιακού η σεζόν τελείωσε, αφού την τελευταία αγωνιστική ((11/03/2017) υπάχει ρεπό.
Για τη βολιώτικη ομάδα  τελικά δεν αποφεύχθη ο υποβιβασμός,  παρόλα αυτά η νέα διοίκηση του Μαγνησιακού από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι το γυναικείο τμήμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου κι έτσι αντιμετωπίζεται.
Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς κάλεσε σε δείπνο εργασίας τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου και την Τεχνική ηγεσία, προκειμένου από τώρα να τεθεί το πλάνο δράσης και οι στόχοι της επόμενης χρονιάς,  έτσι ώστε μετά την διοικητική αναγέννηση που έγινε φέτος, να επέλθει και η αγωνιστική αναγέννηση, μέσα από την οποία θα δημιουργηθεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού, των επόμενων χρόνων.
Στο δείπνο συμμετέχουν η Λένα Συμεωνίδου, Γενικός Αρχηγός και μέλος του ΔΣ του Μαγνησιακού, η  Εύα Ζαμπάκα κι  Έλενα Κουσκούνη, ο προνητής Γιώργος Πλατανιάς κι από πλευράς του ΔΣ του ΑΣ Μαγνησιακού, πέραν του Προέδρου  κ. Κώστα Γκουγκουλιά, παρόντας θα είναι και το μέλος του ΔΣ κ. Τάκης Μεταξάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις