«Τα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου θα είναι διαφορετικά από εκείνα του πρωταθλήματος»

Αυτό που απασχολεί πλέον τον ΝΠΣ «Βόλος», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Χουάν Φεράντο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας νίκης της ομάδας του με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, είναι τα παιχνίδια που πρόκειται να δώσουν οι «κυανέρυθροι» στα μπαράζ ανόδου, μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μόνο ένα σουτ. Επίσης, είχαμε και δέκα κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έξι κόρνερ υπέρ μας και μία ευκαιρία από τους Ηλιόπουλο, Πιαστόπουλο και Μάντζη. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αλλάξαμε αρκετά συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε και τα παιχνίδια μπαράζ, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Σκεφτόμαστε το μέλλον, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΝΠΣ ”Βόλος”. Αυτά τα στατιστικά που ανέφερα, δείχνουν και την καθαρή εικόνα του παιχνιδιού».

Για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Χουάν Φεράντο, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχω είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ελέγξω αυτούς τους παίκτες. Όμως, το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς αυτή τη στιγμή, είναι να δοκιμάσουμε πολλά συστήματα και διαφορετικές φιλοσοφίες σε επίθεση και σε άμυνα, διότι τα παιχνίδια των μπαράζ, είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις