Νίκη μετά από ένα μήνα για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 3-0 τη Θήβα

Ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-0 της Θήβας. Ο Φλίγκος ήταν αυτός που χάρισε στους «κυανόλευκους» τρεις βαθμούς, βρίσκοντας «δίχτυα» δύο φορές στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος».

Στο 11’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλίγκου. Στο 62’ ο ίδιος παίκτης με άψογο πλασέ από κοντά, έπειτα από κάθετη πάσα του Αλεξανδρή, έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κιπτίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 74’, ο Χολέβας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος στον Κάρλος.

Σκόρερ: 11’ Φλίγκος, 62’ Φλίγκος, 85’ Κιπτίου.
Κόκκινη:
74’ Χολέβας (δεύτερη κίτρινη).
Διαιτητής
: Μπλούνας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καλύβας, Καραγιάννης (Φθιώτιδας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής, Κιπτίου (89’ Τσιουρής), Στουρνάρας, Φλίγκος (87’ Μπιρμπίλης), Σκοπελίτης (85’ Γκατζούλης), Κοντοβάς (78’ Κόκας).
Α.Ο. ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλλας, Τόπι, Ζυγογιάννης (51’ Μάγγας), Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Γιαλός (58’ Κωτσαλάς), Χατζηλάμπρος, Τζαφάρ (46’ Αργυρίου), Κάρλος, Σένκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις