Ξέσπασε στον Οπούντιο ο Αμβρυσσέας

«Παράσταση για έναν ρόλο» ήταν το παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου.
Η ομάδα του Αμβρυσσέα «καιγόταν» για τους βαθμούς και απέναντι στην ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, που παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα, «ξέσπασε» και επικράτησε με 5-0. Για τους νικητές τρια γκολ πέυτχε ο Κωστούλας, ένα ο Μανιδάκης και ένα ο Σούκιας (με… «βοήθεια» και από τον Μουστάκα).

Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 16’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Καλαγκάνης από τα αριστερά προσπάθησε να βγάλει την σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τομορι.
Ο διαιτητής Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα αμέσως έδειξε την άσπρη βούλα.
Την ποινή εκτέλεσε ο Κωστούλας στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο ενώ ο Ανδρούτσος έπεσε αριστερά και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.
Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 όταν ο Σούκιας κινήθηκε με την μπάλα για αρκετά μέτρα, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά έπιασε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και από το σώμα του Μουστακα και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Ανδρούτσου.
Εντεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0, όταν ο Κωστούλας έβγαλε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μανιδάκη ο οποίος είχε κινηθεί σωστά και αυτός με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Ανδρούτσο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Πρέντι μετά από ωραίο «σλάλομ», μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Μαργαρίτη. Ο κ. Κουφογιάννης έδειξε πάλι την άσπρη βούλα.
Την ποινή εκτέλεσε ο «παθών» (Πρέντι), αλλά ο Παπαβασιλείου έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε για να είναι το 3-0 σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, έπεσε σχετικά, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δυο ακόμη γκολ.
Στο 81’ ο Κωστούλας έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ο Σιδέρης προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά όχι σωστά, τον ανέτρεψε και ο κ. Κουφογιάννης έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα.
Την ποινή εκτέλεσε ο παθών και 4-0.
Στο 86’ ο Αριάν Κότσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κωστούλας μέσα στην περιοχή σηκώθηκε και με κεφαλιά νίκησε πάλι τον Ανδρούτσο στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία σημείωνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο ματς και πέμπτο της ομάδας του για να «σφραγίσει» τη νίκη του Αμβρυσσέα Διστόμου επί του Οπούντιου Μαρτίνου.

Οι συνθέσεις:
 Αμβρυσσέας Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παπαβασιλείου – Μαργαρίτης, Τέλλος (68’ Ντος Σάντος), Γιαλαμίδης (46’ Σχίζας), Καλαγκάνης – Κυπραίος, Βλάχος, Μανιδάκης (46’ Αντωνιάδης) – Σούκιας (59’ Κότσι) – Βαφειάδης, Κωστούλας.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος – Θ.Νικολόπουλος, Β.Νικολόπουλος, Μουστάκα, Ευθυμίου (46’ Σιδέρης), Παπανικολάου, Τομόρι, Νούλας, Αγγελόπουλος, Πρέντι, Ντούνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις