Τσίρκοβιτς: «Το καθήκον μας απέναντι στον Ολυμπιακό Β.»

Ο Αμβρυσσέας Διστόμου κέρδισε εύκολα με 5-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη αγωνιστική, σ’ έναν ακόμη τελικό για την παραμονή, όπως χαρακτηρίζεται από τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας του Διστόμου τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν το καθήκον τους κόντρα στους ερυθρόλευκους και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς:

«Οι ποδοσφαιριστές μου πήραν μια νίκη, πριν το παιχνίδι ήταν τέσσερις τελικοί για εμάς. Πήραν τον έναν απέναντι σε μια ομάδα που, όπως είπε κι ο συνάδερφος, έχει αρκετά προβλήματα. Μπορεί το σκορ να είναι μεγάλο αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Δεν θέλω να είμαι αχάριστος αλλά θέλω μεγαλύτερη σοβαρότητα από κάποιους ποδοσφαιριστές όταν παίρνουν ευκαιρίες. Μιλάω για τους μικρούς που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Χωρίς γκρίνια, χωρίς τίποτα, έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακούω συναδέρφους να λένε ότι η παραμονή θα εξαρτηθεί από συνδυασμούς αποτελεσμάτων, εγώ θα έλεγα ότι εμείς αποκλειστικά κρατάμε τη μοίρα στα χέρια μας και δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν. Αν είμαστε μάγκες, που πιστεύω πως τα παιδιά εκεί μέσα είναι, γιατί τους 31 βαθμούς τους πήραν αποκλειστικά αυτοί, χωρίς τη βοήθεια κανενός, που σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα. Αν γυρίσουμε και δούμε τα τρία παιχνίδια που παίξαμε με τον ΝΠΣ Βόλος, με τη Νίκη Βόλου και με τη Θήβα αν υπάρχει αυτό το πάθος και η σοβαρότητα μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο Αμβρυσσέας και του χρόνου θα είναι στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις