Υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους παρακακολούθησαν Μπίλης και Θεοδώρου

Οι μηχανές στη Νίκη Βόλου πήραν για τα καλά μπρος και ένα ένα τα θέματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους. Λεωνίδας Μπίλης και Θάνος Θεοδώρου παρακολούθησαν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους σε αγώνες Β’ και Γ’ Εθνικής, αναφέρει ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, ενώ τα έργα στο “Π. Μαγουλάς” έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Σάββατο η ομάδα Νέων του Συλλόγου θα φιλοξενήσει την Αγχίαλο σε φιλική αναμέτρηση. Αναλυτικά:

“Νέος φιλικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για την ομάδα Νέων του Συλλόγου με αντίπαλο την ομάδα της Αγχιάλου, το Σάββατο 02/05/2015 και ώρα 17:30 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς.

Η διαδικασία οργάνωσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και ήδη ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Λεωνίδας Μπίλης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Θάνο Θεοδώρου συνεργάζονται προκειμένου να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα στη Γ΄ Εθνική, μία δυνατή ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, αλλά και πολύ καλά οργανωμένες Ακαδημίες. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρακολούθησαν αγώνες Β΄ και Γ΄ Εθνικής, προκειμένου να δουν από κοντά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους προς ενίσχυση της ομάδας.

Στον τομέα των εργασιών στο γήπεδο, έχουν αρχίσει εργασίες στο πίσω μέρος του γηπέδου Π. Μαγουλάς για την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις