Ρήγας Φεραίος: «Καταθέσαμε έφεση, βέβαιοι ότι θα δικαιωθούμε»

Ο Ρήγας Φεραίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι άσκησε έφεση για την υπόθεση του Κλεβί Κολά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ο Ρήγας θα επιμείνει στην έφεση, εμφανίζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Πρωτόδικα αυτό είχε απορριφθεί, όμως, οι άνθρωποι του Ρήγα ελπίζουν ότι με την έφεση θα μπορέσουν να κερδίσουν το ματς, ισχυριζόμενοι ότι ο παίκτης του Βόλου φέρει διπλή ιδιότητα, κάτι το οποίο είναι αντικανονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος άσκησε τη Δευτέρα, 5/3/2018, έφεση κατά της (έξω και πέρα από κάθε λογική) απόφασης του Πειθαρχικού Δικαστή της ΕΠΟ, η οποία απέρριψε, προς έκπληξη όλων, την ένσταση της ομάδας μας κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 28/1, λόγω μη κανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Κλεβίς Κόλα. Ο Α.Σ Ρήγας Φεραίος επιμένει με την έφεσή του και τους απολύτως βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς του ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου φέρει διπλή ιδιότητα, γεγονός που αντιβαίνει ξεκάθαρα στον ΚΑΠ. Είμαστε βέβαιοι, βάσει κανονισμών, ότι σε δεύτερο χρόνο θα δικαιωθούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις