Περιμένει Ρόκα ο Ελευθερόπουλος

Kομβικό χαρακτηρίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας 4/5 με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ, καθώς δεν υπάρχουν τα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, πόσο μάλιστα, όταν ο Ηρακλής προπορεύεται στη βαθμολογία, έχοντας 10 βαθμούς (όσους και η ΑΕΚ), έναντι ενός…

…βαθμού του Ολυμπιακού.
Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας για τον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί αυτό με τη Λάρισα το Σάββατο 9/5. Ωστόσο, κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται το θεσσαλικό ντέρμπι, από τη στιγμή που προέχει ο αγώνας με τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση, καθώς μετά το παιχνίδι και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή με την ΑΕΚ, σήμερα Τετάρτη θα αγωνιστούν στην Ξάνθη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Καλούνται να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα του Καυταντζογλείου (είχαν χάσει με 1-0), με στόχο να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.
Μετά το ρεπό της Τρίτης, από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, με προπόνηση στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα περιμένει να δει αν ο Στάθης Ρόκας θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, εφόσον έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ή θα ακολουθήσει και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Θέου και του Χερόν Μπεριάν, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Απόλλωνα. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε από την Λιβερία, καθώς αγωνίστηκε με την ομάδα U23 της χώρας του κόντρα στην Γκάνα.
Το ευχάριστο είναι πως ο Μπεριάν δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στην Γκάνα στις 8 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Βόλο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαΐου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις