Α1 ΕΣΚΑΘ: Θέλει να διατηρήσει το αήττητο με Σπάρτακο ο Ολυμπιακός Β.

Τον Σπάρτακο Λάρισας υποδέχεται το Σάββατο 10/3 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ να βγάζει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμους και όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα. Για να είναι έτοιμοι και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ώστε να προσθέσουν άλλη μια νίκη και να διατηρήσουν το αήττητο μιας και αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης, ο οποίος λόγω φόρτου μαθημάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας ισοβαθμεί στη 2η θέση του ομίλου με τον Γ.Σ. Βόλου (26 βαθμοί)  και  διεκδικεί τη 2η θέση, ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες κατάταξης ανόδου. Έτσι αναμένεται να τα δώσει όλα για μια νίκη εκτός προγράμματος γι’ αυτήν που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του βασικού ανταγωνιστή της.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη και να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε μόνο για την ιστορία του Συλλόγου και τη φανέλα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις