«Τρένο» ο ΟΦΗ, πήρε το ντέρμπι η Δόξα Δράμας

«Τρένο» ο ΟΦΗ, παρέσυρε και τον Αιγινιακό. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πέρασε αέρα από το Αιγίνιο, επικρατώντας με 3-0 και έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή και τον Άρη στους δύο βαθμούς!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους Κρητικούς, με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της Football League, Δημήτρη Μάνο, να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό (0-1). Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, κρατούσαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα και το… διπλασίασαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κουτσιανικούλη να γράφει στο 48ο λεπτό το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πουρτουλίδης, με τον ΟΦΗ να παίρνει ένα εμφατικό διπλό στην έδρα του Αιγινιακού!
Σπουδαίο διπλό για την Δόξα Δράμας, η οποία πήρε το ντέρμπι με τα Τρίκαλα χάρη στο πέναλτι-γκολ του Γουνδουλάκη και ανέβηκε στην πέμπτη θέση! Το ματς δεν ήταν καλό. Κακός ρυθμός, λιγοστές φάσεις και φαινόταν πως όποια ομάδα εκμεταλλευόταν τα λάθη των αντιπάλων τους, τότε θα έπαιρνε το ματς. Όπως και συνέβη με την Δόξα να σκοράρει από την άσπρη βούλα με τον Γουνδουλάκη το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο Τσίπρας πάνω στον Σιώπη!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του Άρη με την Καλλιθέα εκτός έδρας, με τους «κίτρινους» να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς.
Στα άλλα ματς της ημέρας, ο Παναιγιάλειος κόλλησε στην έδρα του με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) και δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Απόλλων Λάρισας μετά τη νίκη επί της Σπάρτης (2-0), ενώ ο Πανσερραϊκός με την ήττα του με 2-1 στην έδρα από τον Απόλλωνα Πόντου, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής
Τετάρτη, 7 Μαρτίου
Καλλιθέα-Άρης 0-0
Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη 2-0
(7’, 55’ Κανουλας)
Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 0-1
(21’ πέν. Γουνδουλάκης)
Απόλλων Καλαμαριάς-Πανσερραϊκός 2-1
(12’ Λιώνης, 24’ Χασομέρης / 30’ Γκούρτσας)
Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-3
(6’ Μάνος, 48’ Κουτσιανικούλης, 90’+2’ Πουρτουλίδης)
Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

 

Πέμπτη, 8 Μαρτίου
Εργοτέλης-Παναχαϊκή 17:00

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
Σάββατο 10/3
Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας (15:00)
Κυριακή 11/3
Δόξα Δράμας-Καλλιθέα (15:00)
ΟΦΗ-Τρίκαλα (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου (15:00)
Παναιγιάλειος-Αιγινιακός (15:00)

Βέροια-Αχαρναϊκός ματαίωση

Δευτέρα 12/3
Άρης-Εργοτέλης (15:00)
Σπάρτη-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις