Κερδίζει την Μπάμπεργκ και μένει δεύτερος ο Ολυμπιακός

Μετά το θρίαμβο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Ευρωλίγκας, όπου μάλιστα έχει ήδη προκριθεί και μαθηματικά.

Αρκεί στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές να κάνει απλώς τα αυτονόητα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η νίκη απόψε (21:00, Novasports) απέναντι στην Μπάμπεργκ. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη παραμένουν σίγουρα δεύτεροι και έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τερματίσουν ακόμη και σε αυτή τη θέση ή και πρώτοι!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν της γνωστής απουσίες του Δημήτρη Αγραβάνη. Και πάλι θα υποχρεωθεί να αφήσει τρεις παίκτες εκτός δωδεκάδας, με τους Μπόγρη, Τόμπσον και Τολιόπουλο να φαντάζουν οι επικρατέστεροι, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε το πλάνο στο ΟΑΚΑ.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Βαμβέργης έρχεται στο ΣΕΦ με ρεκόρ 9-15 και χωρίς ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό τον οποίο ήδη κέρδισε φέτος στη Γερμανία. Ντεμπούτο στον πάγκο της θα κάνει ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος διαδέχεται τον Αντρέα Τρινκιέρι μετά από μία σύντομη παρουσία του Ηλία Καντζούρη ως υπηρεσιακού. Στη διάθεση του Ιταλού προπονητή θα είναι και ο παλιόφιλος Ντάνιελ Χάκετ, όχι όμως και οι τραυματίες Χέκμαν, Τέιλορ και Χάρις.

Ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Ισπανός Μπέντζαμιν Χιμένεθ και ο Μαυροβούνιος Μίλος Κόλιενσιτς θα είναι οι διαιτητές.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις