Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΘ για τους φίλους του ΝΠΣ Βόλος

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΘ ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τη Νίκη Βόλου. Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τους τρόπους διάθεσης για τους φίλους της ομάδας της.

Η ανακοίνωση:

Στην κυκλοφορία θα τεθούν από την Παρασκευή τα εισιτήρια του Volos NFC για  τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΘ Volos- Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι φίλοι του Volos NFC θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και το Σάββατο 9.00 – 14.00.

Σημειώνεται ότι εισιτήρια του τελικού τιμώνται 5 ευρώ και μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο τα μέλη του Volos NFC. Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο εισιτήρια, γνωστοποιώντας τα στοιχεία του κατόχου του δευτέρου εισιτηρίου.

Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μέχρι την Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, καθώς ΔΕΝ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό την ημέρα του αγώνα.

Φίλοι του Volos NFC, στηρίξτε την ομάδα μας όπως πάντα με φίλαθλο πνεύμα, χωρίς ακρότητες και φανατισμό, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις