Τουτουντζόγλου: «Θέλουμε την άνοδο»

Στον «Βόλος 98.6 FM» και στην εκπομπή “CLASICO” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού τιμ καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο στόχος της ανόδου παραμένει «ζωντανός».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στον “Βόλος 98.6 FM”:

Για τον αγώνα με τον Εύαθλο την Κυριακή 11/03 στις 17:00

«Την Κυριακή στις 17:00 παίζουμε με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, μία ομάδα που στον πρώτο γύρο την είχαμε κερδίσει στην έδρα της με διαφορά 11 πόντων. Είχαμε εξαιρετική φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στα παιδιά και τη διοίκηση της ομάδας του Πολυκάστρου. Έχουμε οργανώσει κάποια πράγματα γι’ αυτούς. Από ‘κει και πέρα, το Πολύκαστρο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών. Από εκεί που ήταν μία ομάδα που πάλευε για τη σωτηρία, έχει αλλάξει ο στόχος της και με μία πιθανή νίκη εδώ στον Βόλο, γιατί έρχονται να κερδίσουν, “βλέπουν” ακόμη και τετράδα. Έχουν κάνει και το ρεπό τους. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να λέμε πως κοιτάμε πιο ψηλά».

«Το πρωτάθλημα στην τελική του ευθεία»

«Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι μαζεύουμε τους πόντους και στο τέλος θα δούμε πραγματικά τι έχουμε καταφέρει. Θα ήθελα να κάνω, μέσω της εκπομπής, κι ένα κάλεσμα στον κόσμο για μία ακόμη φορά να παρευρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά, αλλά και για να εμψυχώσει τους παίκτες μας. Το κάθε ματς που παίζουμε, από ‘δω και πέρα, είναι κρίσιμο. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και κάθε ματς είναι κρίσιμο. Μένουν ακόμα επτά αγώνες για εμάς, συν το ρεπό που έχουμε. Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση και απέχει δύο νίκες από την τέταρτη ομάδα, τον Ζέφυρο.  Αν κερδίσουμε την Κυριακή και στο ματς Ιωνικός Διαβατών-Ζέφυρος κερδίσουν οι γηπεδούχοι, που καίγονται για βαθμούς, τότε θα αποκτήσουμε διαφορά τριών νικών από την τέταρτη θέση».

«Δύσκολο το πρόγραμμα από ‘δω και πέρα»

«Δε σας κρύβω πως η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη για εμάς. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα από ‘δω και πέρα. Μετά από αυτό το ματς, πάμε στα Τρίκαλα, μετά έχουμε το ρεπό μας, έρχεται να παίξει εδώ ο Φίλιππος Βέροιας, μετά πάμε στην Κέρκυρα.  Είναι μία τετράδα αγωνιστικών που είναι πάρα πολύ δύσκολη. Βέβαια, μπορεί δύσκολο είναι για εμάς, δύσκολο είναι το πρόγραμμα και για τους αντιπάλους μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι ψυχολογίας, παίζει ρόλο ποιος τα θέλει περισσότερο, είναι κατάθεση ψυχής για να κερδίσεις ένα αποτέλεσμα, τι προβλήματα πιθανότατα αντιμετωπίζει η κάθε ομάδα, οικονομικά, αγωνιστικά, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο».

«Θέλουμε την άνοδο»

«Κανένα θέμα, όλα είναι καλά. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Εύαθλο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχόμαστε η παρουσία του κόσμου να είναι για μία ακόμα φορά έντονη και δυναμική, όπως και στα αλλά παιχνίδια και βήμα-βήμα θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ, βασικά, θέλω να πω πως ναι, θα ήθελα η ομάδα μου να πετύχει και τον αγωνιστικό στόχο της ανόδου, γιατί ο στόχος της παραμονής και της αξιοπρεπούς παρουσίας στην κατηγορία έχει επιτευχθεί, είτε ως δεύτεροι, είτε ως πρώτοι, αλλά είτε κι ως τρίτοι, καθώς η θέση αυτή ενδεχομένως να δώσει άνοδο, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

«Ο μπασκετικός χάρτης της Θεσσαλίας αλλάζει»

«Πιστεύω, επίσης πως ο μπασκετικός χάρτης της Θεσσαλίας αλλάζει. Αν προσέξετε, οι ομάδες που, μέχρι στιγμής, πρωταγωνιστούσαν, έχουν πολλά προβλήματα και κάποιες άλλες ομάδες, όπως η Καρδίτσα, είναι οι ανερχόμενες δυνάμεις του θεσσαλικού μπάσκετ. Αν συνυπολογίσω κάποιες τέτοιες καταστάσεις, θεωρώ πως μπορώ να είμαι ακόμα περισσότερο αισιόδοξος πως η τρίτη θέση μπορεί να δώσει και άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις