Χωρίς Χολέβα ο Γ.Σ. Αλμυρού με Νίκη

Τρεις βαθμούς χρειάζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού στα προσεχή τέσσερα παιχνίδια προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Οι «κυανόελευκοι» θα επιδιώξουν την Κυριακή στο ματς με τη Νίκη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» να σπάσουν το αήττητο σερί των αντιπάλων τους και να «κλειδώσουν» την παραμονή.

Ο Αλμυρός προέρχεται από σπουδαία και άνετη νίκη επί της Θήβας με 3-0 και θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ θυμίζουμε, πως είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο τη Νίκη εκτός έδρας με 0-1.

Ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Θήβα, θα είναι ο μοναδικός απών από τον αυριανό αγώνα. Λογικά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Βαλάντης Κόκκας, που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Βαγγέλη Στουρνάρα.

Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις