Χ. Σπαθής: Κανείς δεν πρόκειται να μας χαριστεί

Ο στόχος του Ρήγα Φεραίου στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η αυλαία της Γ’ Εθνικής είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να πετύχει ισάριθμες νίκες που θα τον φέρουν στους 37 βαθμούς. Όσο κερδίζει θα παραμένει «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής, οπότε στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Για να κερδίσει ο Ρήγας θα πρέπει να «ματώσει» μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνος με την παραπάνω άποψη είναι ο παίκτης-προπονητής Χρήστος Σπαθής που τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Θα πάμε να παίξουμε στο Μαρτίνο έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, καθώς μπορεί ο Οπούντιος να έχει χάσει τη μάχη της παραμονής, όμως είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που κάθε αγωνιστική μπαίνει στο γήπεδο και αγωνίζεται για την αξιοπρέπειά της.

Εμείς ξέρουμε πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, ίσως αποβεί καταδικαστικό για την ομάδα μας. Για να πετύχουμε το στόχο μας οφείλουμε να έχουμε πλήρη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και να βγάλουμε πολλή ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Την τύχη μας θα την ορίσουμε μόνοι μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις