“Τελικός” με Οπούντιο για Ρήγα στο Μαρτίνο (pregame)

Τον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που έχει μπροστά του παίζει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες θέλουν μόνο νίκη στο Μαρτίνο επί του ήδη υποβιβασμένου Οπούντιου για να εξακολουθήσουν να ελπίζουν σε σωτηρία και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο στόχος του Ρήγα Φεραίου στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η αυλαία της Γ’ Εθνικής είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να πετύχει ισάριθμες νίκες που θα τον φέρουν στους 37 βαθμούς. Όσο κερδίζει θα παραμένει «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής, οπότε στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Για να κερδίσει ο Ρήγας θα πρέπει να «ματώσει» μέσα στο γήπεδο.

Το θετικό για τον Ρήγα είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο ματς είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι (πλην του μόνιμου απόντα Γιώργου Κουρίτα). Θέση στη 18άδα του αγώνα διεκδικούν οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Ο Σπύρος Νικολάου της ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το σημερινό ματς. Βοηθοί του θα είναι ο Προκόπης Τσιφλάκος της ΕΠΣ Εύβοιας και η Κατερίνα Γκόντα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στην Βασιλική Γκουσάρη της ΕΠΣ Φωκίδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις