Νίκη για άνοδο, 89-80 τον Εύαθλο

Σ’ ένα παιχνίδι που «έσπασαν» καρδιές η Νίκη Βόλου επικράτησε του Ευάθλου με 89-80 και συνέχισε την ξέφρενη κούρσα της σημειώνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω σκορ στο ημίχρονο με 38-47 όμως στην επανάληψη καταθέτοντας ψυχή και με τη συμπαράσταση του κόσμου κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, κατακτώντας το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα στο φινάλε με 89-80. Η Νίκη θα μπορούσε να «καθαρίσει» χωρίς να επιτρέψει να γίνει θρίλερ το ματς, αν οι παίκτες της δεν ήταν εκνευριστικά άστοχοι από την γραμμή των βολών κι αν η διαιτησία μοίραζε το «καρπούζι» στη μέση.

Τέλος καλό όλα καλά, για τη Νίκη που συνεχίζει να βρίσκεται στον στόχο της ανόδου, είτε κατακτώντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις, είτε μέσω της τρίτης θέσης που κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει εισιτήριο για τη Β’ Εθνική.

Τα δεκάλεπτα

21 – 20, 38 – 47, 65 – 62, 89 – 80

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Παπακώστας 21, Τσώλης 15 (1), Κουτίνας 21 (2), Αναγνωστόπουλος 13 (3), Τοκατλίδης 5 (1), Διγενής 5 (1), Γεωργίου 9 (2), Καφάσης, Τσαβές, Βλήτσιος

ΕύαθλοςΠολυκάστρου (Παπαδόπουλος):Παπαδόπουλος 13 (3), Ημερίδης 10, Μπινιάκου 5(1), Τασούδης, Τσινόπουλος 20(4), Τσελέκης 9, Σιδηρόπουλος 16, Κουτούλας 7 (1)

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητές της ομάδας μας και στον εκπληκτικό κόσμο που μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να κερδίσουμε.

Συνεχίζουμε βήμα – βήμα και χαιρόμαστε που ο κόσμος ξαναγυρίζει στο μπάσκετ.

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί την ΕΨΑ για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις