“Ζωντανός” ο Ρήγας, 1-2 τον Οπούντιο

«Ζωντανός» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Βελεστίνου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με 1-2. Ο Πρέντι στο 32’ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Τσιώλης στο 41’ και ο Τσελεπής στο 78’ σκόραραν για τον Ρήγα Φεραίο, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους.

Ο Ρήγας χρειάζεται τρεις νίκες στα ματς που ακολουθούν, με ΑΟ Σελλάνων εντός, Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός και Θήβα εντός έδρας, για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους αξιόλογη επιθετική ενέργεια σκόραραν. Στο 32ο λεπτό όταν ο Ντούνης έβγαλε τη σέντρα και ο Πρέντι πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 1-0.

Ο Ρήγα ισοφάρισε στο 41’. Ο Τσιώλης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 42’ ο Τσελεπής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσιώλη στο 51’ και  τον Τσελεπή στο 52’

Οι Βελεστινιώτες στο 72’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπόρας σούταρε, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το γκολ της… λύτρωσης για τον Ρήγα Φεραίο ήρθε στο 78’. Ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ και ο Τάσος Τσελεπής με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Διαιτητής: Νικολάου (ΕΠΣ Αθηνών).
Βοηθοί: Τσιφλάκος (ΕΠΣ Εύβοιας), Γκόντα (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής).
Κίτρινες: Τομόρι-Τσελεπής.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ξεζώνοτος (59’ Μουστάκας), Μητσόπουλος (63’ Τομόρι), Χολέβας (46’ Θ. Νικολόπουλος), Νούλας, Παπανικολάου, Πρέντι, Ντούνης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Κυριάκος, Αλεξίου, Νασιακόπουλος (84’ Γεωργατζής), Χατζησταμάτης (67’ Μπόρας), Τζοβάρας, Τσιώλης (80’ Παπακώστας), Τσελεπής (88’ Ράπτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις