Νίκησε δίκαια… παρέμεινε στην κορυφή

Σε μία αναμέτρηση που ευχαριστήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτα ζητώντας τη νίκη, ο Θησέας πήρε μία δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Ακρόπολης, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 33’ ο Βλάχος που λίγο νωρίτερα μπήκε ως αλλαγή,  στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την έστειλε στη ρίζα του απέναντι δοκαριού κι από εκεί στο βάθος της εστίας της Ακρόπολης.
Στο 72’ ο Οικονόμου κέρδισε πέναλτι στα όρια της περιοχής για τράβηγμα από αντίπαλο,  το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοτζαθανάσης.
Μια από τις στιγμές που  επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν η απόκρουση του Στούκα στο 20ο λεπτό, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κόκκα.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Τανάγιας (30’ λ. τρ. Βλάχοςς), Ισά (70’ Μερμίγγης, Οικονόμου, Αραμπατζής, (82΄Δημουλάς), Κοτζαθανάσης, Σφάκας ( 63’ λ. τρ. Αντζούρης)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Παπαεμμανουηλίδης, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας (80’ Βλιώρας), Τσαντής, Χάνος, Μαυρίδης, Μόσιος, Παγώνης (65’ Πασιάς), Κόκας, Αξιώτης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις