Επεισόδιο σε βάρος του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Μ. Καπουρνιώτη

Επεισόδιο σημειώθηκε αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φάρο Κερατσινίου για την Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ των γυναικών.

Συγκεκριμένα, φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον Μιχάλη Καπουρνιώτη. Όπως αναγράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ήταν ο αθλητής του Ιωνικού Νικαίας, Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε προκαλέσει ανάλογο περιστατικό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αθηναϊκό. Το επεισόδιο έγινε μπροστά στους διαιτητές και την κομισάριο του αγώνα, μπροστά στη γραμματεία. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας ανέβασε πίεση και έμεινε κατά τη διάρκεια όλου του β’ ημιχρόνου στο ιατρείο του γηπέδου μαζί με την ιατρό κ. Κοσμίδου. Στο β’ μέρος χρέη προπονητή είχε ο Μάριος Μπορίνος.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου με δήλωσή της τόνισε: «Η νίκη του Φάρου ήταν πολύ δίκαιη, εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως ως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, αισθανόμαστε αηδιασμένοι από όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και σκεφτόμαστε ακόμη και την αποχώρηση από την ομάδα. Δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία μας, αλλά με την αντιμετώπιση που υπάρχει από τους φορείς του αθλήματος, την Αστυνομία κι όλους τους εντεταλμένους να προστατεύουν τις αθλήτριες. Όταν ένας «αθλητής» βρίσκεται στην ανάγκη να επιτεθεί σε έναν παράγοντα του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν συλλαμβάνεται, δεν αξίζει να ασχολούμαστε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις