Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 19ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, με νίκες των πρωτοπόρων Θησέα και Διαγόρα, αλλά και πολύτιμα τρίποντα στην ουρά της βαθμολογίας για Ηρακλή και Αγ. Παρασκευή, η οποία κατέκτησε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα στη δύσκολη έδρα του Πυράσου.
Ακόμη μια αγωνιστική αμαυρώθηκε από επεισόδια, στο γήπεδο Στεφανοβικείου αυτή τη φορά, μάλιστα με τραυματισμό ποδοσφαιριστή του Αίαντα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σε μία αναμέτρηση που ευχαριστήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτα ζητώντας τη νίκη, ο Θησέας πήρε μία δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Ακρόπολης, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού, επικρατώντας στην έδρα του επί του Αίαντα Σούρπης με 2-1. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, που ήταν περισσότερες από επτά λεπτά και ήταν αδικαιολόγητες κατά την άποψη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κατήγγειλαν κι επίθεση στους παίκτες τους.
Ο Πηλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πρωτεσίλαο σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΤΒΑ. Ο Πρωτεσίλαος ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισε να προηγηθεί δύο λεπτά μετά από την έναρξη του αγώνα. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι του Πρωτεσίλαου και δίκαια έφτασαν στην ισοφάριση.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αγ. Παρασκευή , αυτή τη φορά επί του Πυράσου στη Ν. Αγχίαλο με 0-1. Πρόκειται γι’ ακόμη ένα αποτέλεσμα που δίνει μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής, στον αγώνα που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η αναμέτρηση ήταν “φτωχή” σε φάσεις κι ένα γκολ στο φινάλε έκρινε το νικητή.
Με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο β’  ημίχρονο, ο Σαρακηνός επικράτησε του Παγασητικού με 4-2  σε αναμέτρηση που έγινε στην έδρα του, σε ένα πολύ σκληρό αγωνιστικό χώρο, όπου οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Πολύ γρήγορα στο β’ μέρος προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, δύο φορές μείωσαν στο γκολ οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί του πάντα άνοιγαν την ψαλίδα του σκορ υπέρ τους.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Μαγνησιακός- Σκιάθος, που έγινε στο “Κιούπι” το απόγευμα του Σαββάτου, με τους δύο αντιπάλους να μένουν στο 0-0, αποτέλεσμα που μάλλον χαρακτηρίζεται ως δίκαιο.
Με πολλές απουσίες θεωρούμενων βασικών ποδοσφαιριστών παρέταξαν τις δύο ενδεκάδες οι προπονητές τους, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης όλοι οι αγωνιζόμενοι έδειξαν να επηρεάζονται από την υψηλή θερμοκρασία και την έντονη ηλιοφάνεια.
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ηρακλής Β. επικράτησε του Ανθ. Γαζή με 2-0 στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και κατέκτησε μια δίκαιη νίκη, αφού στο τέλος της αναμέτρησης θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα.
Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για τον Ηρακλή, σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθειά του, για να σώσει την κατηγορία.

Τα αποτελέσματα
Ηρακλής Β.- Ανθ. Γαζής 2-0
Διαγόρας- Αίας 2-1
Θησέας- Ακρόπολις 2-0
Μαγνησιακός- Σκιάθος 0-0
Πηλέας- Πρωτεσίλαος 1-1
Σαρακηνός- Παγασητικός 4-2
Πύρασος- Αγ. Παρασκευή 0-1

Η Βαθμολογία

Η επόμενη 20η Αγωνιστική
Διαγόρας- Ηρακλής Β.
Ανθ. Γαζής- Θησέας
Αίας- Μαγνησιακός
Ακρόπολις- Πηλέας
Σκιάθος- Σαρακηνός
Πρωτεσίλαος– Πύρασος
Παγασητικός- Αγ. Παρασκευή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις