Γ. Βαζάκας: Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα στο γκολ (video)

O προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό: Αν ήταν επίσημο παιχνίδι, θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Όμως αν αναλογιστούμε πως η ομάδα μας έκανε τόσες πολλές τελικές προσπάθειες και ο αντίπαλος έχει παίξει τρία παιχνίδια επίσημα, τότε δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος.

Το πρώτο γκολ προήλθε από… …δικό μας λάθος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά. Παίξαμε ήρεμα, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ. Ο Άρης με μία τελική προσπάθεια πέτυχε γκολ. Εμείς με τόσες προσπάθειες δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Αυτή είναι η διαφορά μιας μεγάλης ομάδας, με μια ομάδα που φτιάχνεται όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, απλά πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο για να βελτιωθούμε.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν αρνητικό, αλλά ο κόσμος πιστεύω να είδε πως ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος.

Ο Γκούρμα θα μπει στο κλίμα. Όταν αποκτάς ένα παίκτη σε τέτοια περίοδο, είναι φυσικό να μην είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Θα δουλέψει μαζί μας, θα προσαρμοστεί και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις