Αλλαγές μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε εκφράσει μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εξαίροντας την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Είχε τονίσει, ωστόσο, πως από τον Ολυμπιακό έλειψε η τελική προσπάθεια, προκειμένου…

…οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στο γκολ, που θα τους έδινε και τη νίκη.
Απέναντι στον Ηρακλή, στο αυριανό παιχνίδι (4/5, 18.00), ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να ρισκάρει περισσότερο, από τη στιγμή που θέλει μόνο νίκη, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ο οποίος δεν χάνεται και με την ισοπαλία.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού από τη στιγμή που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μια και γυρίζουν τρεις ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού (Ρόκας, Μπεριάν, Θέος), προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Ο Στάθης Ρόκας αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και ο Θέος, που θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, παίζοντας πίσω από τον φορ. Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει αν θα ξεκινήσει ως βασικός ο Χερόν Μπεριάν, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεών του με τη εθνική U23 της Λεβερίας (προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό – μετά τις 23/4 – χθες Πρωτομαγιά).
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 2/5 και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την αποστολή και η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις