Ξηροφώτος: «Τελικός μεταξύ των καλύτερων ομάδων του 4ου ομίλου»

Ο Στέφανος Ξηροφώτος εκπροσώπησε την τεχνική ηγεσία της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της ΕΠΣΘ ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον ΝΠΣ Βόλος. Ο προπονητής των κυανολεύκων ευχήθηκε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ είναι ένα παιχνίδι γιορτή, στο οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό, ανοιχτό και ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο  κόσμος, ειδικά σε μία περίοδο που το ποδόσφαιρο περνάει μία κρίση. Εύχομαι να έχουμε την  τύχη με το μέρος, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εύχομαι επίσης να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει»

Για το αν η Νίκη έχει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου στον ψυχολογικό τομέα λόγω των προηγούμενων δύο αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων

«Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό, είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το οποίο, επαναλαμβάνω, να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις