Φεράντο: «Σημαντικός ο τελικός, αλλά όχι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας»

Σημαντικό μεν, αλλά όχι το σημαντικότερο, χαρακτήρισε ο Χουάν Φεράντο το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της τοπικής Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Φεράντο:

«Για μας είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Βέβαια, είναι σημαντικό γιατί πρόκειται για τον τελικό Κυπέλλου όμως δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί σύντομα ακολουθούν  τα πλέι οφ. Αγωνιζόμαστε με μία ιστορική ομάδα και για μας που είμαστε μία νέα ομάδα, είναι ο πρώτος μας τελικός κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και οι παίκτες».

Για το αν αποτελεί κίνητρο το γεγονός πως η Νίκη είναι η μόνη ομάδα που δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει ο ΝΠΣ Βόλος

Δεν σκεφτόμαστε ότι αγωνιζόμαστε με την ομάδα που δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε φέτος. Για μας είναι ένα ακόμη παιχνίδι, μπορεί να είναι ένας τελικός αλλά για εμάς είναι ακόμη ένα παιχνίδι».

Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα το γεγονός πως η ομάδα του, λόγω του ρεπό, είχε περισσότερες μέρες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι

«Δεν πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι είχαμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Η Νίκη είναι εξίσου προετοιμασμένη για τον αγώνα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν και δεν σκέφτονται την κούραση. Όλοι είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, όλοι είναι έτοιμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις