ΒΙΝΤΕΟ: Το pregame του τελικού ΝΠΣ Βόλος – Νίκη Βόλου

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΘ, στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου της Ένωσης.

Το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου εκπροσώπησε ο Στέφανος Ξηροφώτος και τους παίκτες της ο Αλέξανδρος Αναστασίου. Για τον ΝΠΣ Βόλος, μίλησε ο προπονητής του, Χουάν Φεράντο και ο αρχηγός της ομάδας, Πίτου Γκαρσία.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ είναι ένα παιχνίδι γιορτή, στο οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό, ανοιχτό και ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο  κόσμος, ειδικά σε μία περίοδο που το ποδόσφαιρο περνάει μία κρίση. Εύχομαι να έχουμε την  τύχη με το μέρος, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εύχομαι επίσης να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει»

Για το αν η Νίκη έχει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου στον ψυχολογικό τομέα λόγω των προηγούμενων δύο αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων

«Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό, είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το οποίο, επαναλαμβάνω, να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει»

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Φεράντο:

«Για μας είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Βέβαια, είναι σημαντικό γιατί πρόκειται για τον τελικό Κυπέλλου όμως δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί σύντομα ακολουθούν  τα πλέι οφ. Αγωνιζόμαστε με μία ιστορική ομάδα και για μας που είμαστε μία νέα ομάδα, είναι ο πρώτος μας τελικός κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και οι παίκτες».

Για το αν αποτελεί κίνητρο το γεγονός πως η Νίκη είναι η μόνη ομάδα που δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει ο ΝΠΣ Βόλος

Δεν σκεφτόμαστε ότι αγωνιζόμαστε με την ομάδα που δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε φέτος. Για μας είναι ένα ακόμη παιχνίδι, μπορεί να είναι ένας τελικός αλλά για εμάς είναι ακόμη ένα παιχνίδι».

Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα το γεγονός πως η ομάδα του, λόγω του ρεπό, είχε περισσότερες μέρες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι

«Δεν πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι είχαμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Η Νίκη είναι εξίσου προετοιμασμένη για τον αγώνα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν και δεν σκέφτονται την κούραση. Όλοι είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, όλοι είναι έτοιμοι».

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Αναστασίου:

«Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος τελικός ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και να κυλήσουν όλα ομαλά. Ένας αγώνας σ’ ένα όμορφο γήπεδο, με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, να τον ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι κι εμείς και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Η διοίκηση, οι προπονητές κι εμείς οι παίκτες θέλουμε να κερδίσουμε, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να πάμε και παρακάτω στον θεσμό. Δεν θα μας επηρεάσει το άσχημο αποτέλεσμα στον Αλμυρό, θα βρούμε τον ρυθμό μας  και θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίτου Γκαρσία:

«Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Δίνουμε τη βαρύτητα που πρέπει να έχει ένας τελικός. Βέβαια, είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και δεν είναι πόλεμος. Για την πόλη είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η νίκη, η ισοπαλία και ήττα,  δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι 90 λεπτά που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο δύναμη και τρέξιμο, παίζει σημαντικό ρόλο και το μυαλό και η τακτική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις