Ήττα παρά την προσπάθεια για τον Κένταυρο Αγριάς

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Κερατσίνι. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς η Μαγνησιώτικη ομάδα κυνήγησε με αξιώσεις το πρώτο της δίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, όμως έμεινε από δυνάμεις και επιθετικές επιλογές στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μοιραία την ήττα.
Ο Κένταυρος, που έχει ήδη υποβιβασθεί στην B’ εθνική κατηγορία, αγωνίστηκε με σθένος στο συγκεκριμένο αγώνα και κυνήγησε τους δύο βαθμούς της νίκης από τα πρώτα λεπτά. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δείχνοντας ότι θα είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι.  Ο Κένταυρος μάλιστα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και εύστοχες επιθετικές επιλογές πήρε προβάδισμα και τριών τερμάτων (8 – 11) στο 27ο λεπτό του παιχνιδιού, για να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων με τη λήξη του ημιχρόνου (10 – 12).

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κερατσινίου αντέδρασε και πέρασε μπροστά στη πρωτοπορία του σκορ. Καθοριστική ήταν σε εκείνο το χρονικό σημείο (42ο λεπτό) η τρίτη δίλεπτη αποβολή του περιφερειακού Κουρίδη (ο οποίος είχε χρεωθεί από το 10ο λεπτό τη δεύτερη αποβολή), που στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η Μαγνησιώτικη ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το 50ο λεπτό του αγώνα (19 – 18 το σκορ για το Κερατσίνι), όμως η έλλειψη επιθετικών επιλογών, αλλά και η κούραση των παικτών του έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Κερατσινίου, που είχε πληρότητα στον πάγκο του, να πάρει τη νίκη με τελικό σκορ 26 – 19.  Διακριθέντες από την Μαγνησιώτκη ομάδα, οι Καρανάσιος και Αρβανιτίδης, ενώ σε εξαίρετη μέρα ήταν για ακόμα έναν αγώνα οι δύο τερματοφύλακες (Σαμαράς και Καραπαναγιωτίδης).

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2-1, 4-3, 6-4, 7-6, 8-9, 10-12 (ημ.) 12-13, 16-14, 18-17, 19-18, 22-19, 26-19

Δίλεπτα: 6-5, Πέναλτι: 0/1-6/7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Νίκος Δρέττας): Ανδριώτης, Κουκουλάς, Σαμαράς 2, Καραγκούνης, Πετράκος 9, Μαρινάκης, Παπαδημητρίου, Λοπαρνάκης, Ζαφειράκης, Νάκος 1, Τσακίρης, Ματθιάδης 5, Ξενίδης, Νάκος 1, Μανωλίτσης 2, Ντρέου 6.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ (Γιάννης Ζήκος): Κρατήρας 3, Κουρίδης, Καρανάσιος 7, Δρενοβιάδης 1, Κισκηράς, Αρβανιτίδης 5, Οικονόμου, Μιχαηλίδης 1, Μακρής 1, Καραπαναγιωτίδης, Κρανιώτης 1, Σαμαράς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις