Φεράντο: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε “διακοπές”»

Στην έλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Χουάν Φεράντο στις δηλώσεις του μετά τον τελικό με τη Νίκη Βόλου, στον οποίο ο ΝΠΣ Βόλος γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Πρώτα απ’ όλα να πω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου που κέρδισε το κύπελλο. Μιλώντας στους παίκτες μου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, τους είπα πως στο πρώτο ημίχρονο κάναμε “διακοπές”. Σίγουρα για εμάς είναι σημαντικά τα πλέι οφ αλλά σήμερα παίζαμε έναν τελικό και η σκέψη μας έπρεπε να είναι 100% σ’ αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το παιχνίδι. Η Νίκη εκμεταλλεύτηκε τις κόντρα επιθέσεις της και πέτυχε τρία γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό το παιχνίδι και είχε το υπέρ της 3-1. Η Νίκη μπορεί να χαρεί για το Κύπελλο που κατέκτησε και να δώσω και πάλι συγχαρητήρια. Αφήνουμε το παιχνίδι Κυπέλλου και εστιαζόμαστε στα παιχνίδια των πλέι οφ που έρχονται».

Για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νίκη σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που έδωσε τη φετινή αγωνιστική περίοδο

«Στο συμβόλαιο που υπέγραψα με την ομάδα υπήρχε ο στόχος της συμμετοχής στα πλέι οφ και η άνοδος. Δεν αναφέρονταν κάτι για τη Νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι η Νίκη κέρδισε από μία αδράνεια στο μαν του μαν σε φάουλ των αντιπάλων, στο δεύτερο παιχνίδι το γκολ προήλθε από ένα λάθος στο τείχος των παικτών. Αυτό σημαίνει πως τα δύο πρώτα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σήμερα όμως η Νίκη αξίζει συγχαρητήρια για την εμφάνισή της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο εμείς δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε, γιατί στα πλέι οφ θα έχουμε πρόβλημα αν κάνουμε τα ίδια λάθη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις