Τζιώρας: «Για παλαίμαχος… τα πήγα καλά»

Ο Χρήστος Τζιώρας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του τελικού της ΕΠΣΘ. Ο επιθετικός της Νίκης απάντησε στο «παλαίμαχος» και τόνισε πως σέβεται απόλυτα την ομάδα του ΝΠΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζιώρας

«Καταφέραµε ακόμα µία φορά να κερδίσουµε αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους  παίκτες του ΝΠΣ. Τους σεβόμαστε, τους εκτιµάμε και πάντα θα λέω  συγχαρητήρια γι’ αυτήν την καλοδουλεμένη οµάδα. Κερδίσαµε µία οµάδα που παίζει  ανοικτό και καλό ποδόσφαιρο. Με τέτοιες οµάδες µπορούµε να παίξουµε κι  εµείς πιο άνετα, σε σχέση µε το αντιποδόσφαιρο που παίζουν κάποιες άλλες οµάδες.  Αποδείξαµε για µία ακόμα φορά στο γήπεδο ποιοι είµαστε και τι είµαστε.  Δείξαµε πόσο οικογένεια είμαστε ως ομάδα, δείξαμε το πάθος που πρέπει σε ένα τέτοιο ντέρµπι. Θα το χαρούμε σήµερα,  από αύριο τα κεφάλια κάτω, για να µπορέσουµε να επανέλθουμε στις νίκες στο  πρωτάθληµα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήµασταν καλύτεροι στο πρώτο ηµίχρονο, βάλαµε τρία γκολ και στο δεύτερο, επειδή μείναµε και µε δέκα παίκτες, ήταν αναμενόμενο ο αντίπαλος να  επιτίθεται πιο πολύ. Κρατήσαµε το πολύτιµο αυτό 3-2 κι ήµασταν εµείς οι Κυπελλούχοι».

Για το ότι αγωνίστηκε με πυρετό αν και «παλαίμαχος» σύμφωνα με παλιότερη δήλωση του κ. Μπέου

«Αν και δε Θέλω να αναφερθώ στο “παλαίµαχος”, αλλά όταν ένας “παλαίµαχος” κερδίζει  παλικαρίσια το φάουλ από το οποίο μπαίνει το πρώτο γκολ,  κερδίζει το πέναλτι και δίνει  μία ασίστ κι η οµάδα του βάζει τρία γκολ που ίσως προέρχονται από µένα, αν το θεωρείτε  εσείς αυτό “παλαίμαχος”, τι να πω; Αυτός που με θεωρεί παλαίμαχο, μάλλον δε βλέπει καλά. Δε θέλω  να ασχοληθώ µε δηλώσεις κάποιου “παλαίμαχου παράγοντα”.  Επίσης, αυτό που είπατε για την ασθένειά µου, χθες ανέβασα λίγο πυρετό, χωρίς άλλα συμπτώµατα. Ίσως κρύωσα λίγο,  ανέβασα πυρετό, αλλά θεωρώ πως στάθηκα καλά στο παιχνίδι και µπόρεσε η οµάδα µου  να πάρει το τρόπαιο αυτό που το θέλαµε πάρα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι γοήτρου πιο πολύ, παρά το Κύπελλο.

Το ξαναλέω, σέβοµαι όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του ΝΠΣ, όπως θα σέβομαι πάντα. Δε χρειάζεται να λέµε πολλά και κακά πράγµατα ο ένας για τον άλλον, γιατί αύριο – µεθαύριο μπορεί να έχω προπονητή τον κ. Φεράντο, µπορεί να έχω συµπαίκτη τον Ντεντάκη. Είχα κάνει τη δήλωση πως από αυτήν την οµάδα δε θα χάσουµε ποτέ. Ήταν μετά από ένα παιχνίδι, πίστευα πως η οµάδα µου δε θα χάσει από αυτήν την οµάδα, χωρίς κανένα άλλο υπονοούµενο. Αυτή η δήλωση έγινε µεγάλο θέµα. Δεν είχα καµία πρόθεση να θίξω ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή, ούτε τη διοίκηση του ΝΠΣ. Σέβοµαι απόλυτα όσους παίζουν ποδόσφαιρο στο Βόλο, το “καθαρό” ποδόσφαιρο. Και τον Ολυµπιακό και τον ΝΠΣ. Μέσα στο γήπεδο φαίνεται πάντα ο καλύτερος. Από ‘κει και πέρα, ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει».

Για την αποβολή του Ντινιωτάκη κι αν πιστεύει πως θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη σε περίπτωση που δεν αποβάλλονταν ο συμπαίκτης του

«Είναι µία απόφαση του διαιτητή ο οποίος έτσι το είδε εκείνη τη στιγµή. Είδε ένα τράβηγµα. Τον ρώτησα και εγώ γιατί. Νομίζω πως καµιά φορά όταν µένεις µε δέκα παίκτες, κλείνεσαι πιο πολύ πίσω κι έρχεται το αποτέλεσµα. Όλα αυτά είναι σχετικά. Μπορούσε αυτή η καραµπόλα” που έγινε, σ’ ένα κόρνερ των αντιπάλων, µέσα στην περιοχή, να πάει γκολ. Είτε ήταν µε οκτώ, είτε ήταν µε εννιά, είτε µε δέκα, είτε µε έντεκα παίκτες. Ο ΝΠΣ έπαιξε καθαρό κι ανοικτό ποδόσφαιρο, όπως κι εµείς. Αυτό θέλουµε, έτσι θέλουµε να παίζουµε κι έτσι είναι τα ωραία παιχνίδια. Μπήκαν πέντε γκολ, ευχαριστήθηκε κι ο κόσµος. Επίσης, να µην ξεχάσω τον κόσµο µας που για ακόµη µία φορά μας στήριξε, ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, ο γνωστός κόσµος της Νίκης Βόλου που θυμόµαστε όλοι από παλιά. Να τον ευχαριστήσουμε που ήταν κοντά μας κι ελπίζουµε να τον κάναµε για μία ακόµα φορά χαρούµενο µε το σηµερινό μας τρόπαιο».

Για τη διαφορά απόδοσης του πρώτου ημιχρόνου και του δευτέρου

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο αναφέρεστε. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Όλα τα παιδιά της οµάδας κάναµε πολλά χιλιόμετρα µέσα στο παιχνίδι, καθώς ερχόµαστε κι από ένα παιχνίδι την Κυριακή, ενώ ο ΝΠΣ ήταν ξεκούραστος, καθώς είχε ρεπό. Τα πόδια μας είχαν βαρύνει, ήταν αναμενόµενο να καθίσουµε πίσω. Απλά, ελπίζαµε στην καλή κυκλοφορία ή έστω σε μία καλή αντεπίθεση να κάνουµε το 1-4. Δεν το κάναµε, δεχθήκαµε αντ’ αυτού το 3-2. Αναµενόμενο, αφού µείναμε µε δέκα παίκτες, σας το είπα και πριν. Όταν πήγαµε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, είπαµε να κρατήσουμε τις γραμμές και να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι, όσο και στο πρώτο ηµίχρονο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις