Τα νέα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ εν δράσει…(71 photos)

Διοργανώθηκε το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας τουρνουά Καλαθοσφαίρισης για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  Μαγνησίας και η  Διεύθυνση  Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν στο σύνολο 40 δημοτικά σχολεία με ομάδες μαθητών και μαθητριών. Ήταν μια πραγματική γιορτή για το μπάσκετ με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η υπεύθυνη της Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας  Ράμμου Ιωάννα και ο γυμναστής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου Ζαχαρίου Κώστας.

Για το τουρνουά συνεργάστηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βλιώρα Γ. και τον Αντιπρόεδρο κ. Καπουρνιώτη Μ.,  η κα  Ελευθεριάδου Έλλη (Υπεύθυνη Προγραμμάτων  της Διεύθυνσης Αθλητισμού),   Λεύκας Δημήτρης,  Γκαλίδη Αλεξία και Γαλάνη Τζένη και από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων, οι Ρούσσα Κωνσταντίνα, Κατσικόπουλος Βασίλης, Παπακρίβος Κώστας, Πάντος Χρήστος, Κοτρώνης Γιάννης, Παπαναστασίου Τάσος,  Κοντογιάννης Χρήστος και Καραγιώργος Δημήτρης.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις