Δ. Λημνιός: «Τώρα αρχίζει η δουλειά»

Πετούν στα σύννεφα οι Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης! Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και αφού δήλωσαν περήφανοι για το γεγονός, παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να διεκδικήσουν… μόνιμα μια θέση στη γαλανόλευκη.

Δημήτρης Λημνιός

«Μια κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών ενός ποδοσφαιριστή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κ. Σκίμπε με υπολογίζει ως ένα κομμάτι του νέου παζλ που προσπαθεί να φτιάξει προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά το εθνόσημο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τόσο τον ομοσπονδιακό προπονητή όσο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (προπονητή, παίκτες, πρόεδρο) που πίστεψαν σε μένα ειδικά και μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στα γήπεδα. Η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Αντιθέτως τώρα αρχίζει…».

Ευθύμης Κουλούρης

«Όταν ξεκινάς το ποδόσφαιρο, ένα από τα πρώτα πράγματα που ονειρεύεσαι είναι να μπαίνεις στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο. Τα όνειρα, βέβαια, δεν σταματούν εδώ και μια κλήση στην Εθνική, από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετρά είναι η διάρκεια κι εύχομαι να καθιερωθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε για την εμπιστοσύνη, τον προπονητή μου κ. Λουτσέσκου για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, τους συμπαίκτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους, την οικογένεια μου και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη για την αμέριστή συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις