Ιμεράι: «Οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASICO” φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης δήλωσε πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εμφάνιση της ομάδας και τόνισε πως τέτοιες χαρές του βάζουν το «μικρόβιο» του παράγοντα, θέλοντας να επενδύσει ακόμη περισσότερο στον Σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Ιμεράι στον «Βόλος 98.6 FM»

Για το αν κοιμήθηκε μετά τον τελικό

«Το χαρήκαμε λιγάκι. Το ρίξαμε λίγο έξω. Καλά ήταν, το είχαμε ανάγκη».

Για το πώς το έζησε τον τελικό

«Το ματς το έζησα πολύ έντονα. Το χάρηκα πολύ. Στο τέλος είχαμε λίγο άγχος, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και η Νίκη πάλι έδειξε ότι είναι μία ομάδα δυναμική και οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με ψυχή».

Για το αν περίμενε την εντυπωσιακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο

«Εννοείται. Εξάλλου, το είχα δηλώσει λίγες μέρες πιο πριν ότι η ομάδα, όπως την έχουμε φτιάξει, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στον όμιλό μας, στη Γ’ Εθνική. Και σας είπα επίσης πως με 2-3 προσθήκες μπορεί άνετα να παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι παίκτες είναι καλοί, όλα πάνε καλά».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για ότι έχει προσφέρει στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς

«Να σας πω την αλήθεια, ναι. Χάρηκα πολύ που οι προσπάθειές μας άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Από την ομάδα περίμενα κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτό που είχε εμφανίσει μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές.  Έβλεπα πως τα πράγματα μέχρι τότε δεν πήγαιναν καλά, δεν ξέρω τι έφταιγε. Δε νομίζω πως έφταιγαν οι παίκτες, νομίζω πως δεν είχαμε αποδυτήρια. Πίστευα ότι θα είμαστε κοντά στον στόχο να κάνουμε πρωταθλητισμό. Στην πορεία “χάθηκε η μπάλα” και μείναμε πίσω. Από τα Χριστούγεννα είπαμε να ασχοληθούμε λίγο πιο δυναμικά με την ομάδα και νομίζω πως βοηθήσαμε. Είχα μιλήσει τότε με τους παίκτες και τους είχα πει: πως εσείς μπορεί να είστε τακτοποιημένοι οικονομικά αλλά και ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που σας παρέχουμε, εγώ όμως δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από εσάς, γιατί η εικόνα που παρουσιάζετε στο γήπεδο, δεν είναι αυτή που πρέπει να έχει η Νίκη».

Για το αν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς και την ήττα από τον Αλμυρό

«Όχι, έφυγα άρον-άρον από τον Αλμυρό. Δεν ήθελα να τους μιλήσω. Είχα πολύ μεγάλη στεναχώρια εκείνη τη μέρα. Ευτυχώς, έδειξαν τις δυνατότητές τους την Τετάρτη, περισσότερο για τον εαυτό τους και για την ομάδα, όχι για μένα, για τη φανέλα που φοράνε. Βέβαια, αν κέρδιζαν τον Αλμυρό, στο Πανθεσσαλικό θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Δε φταίει που το παιχνίδι ήταν Τετάρτη. Απλώς, το αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Αλμυρό μας πείραξε  πολύ».

Για το αν  η κατάκτηση του Κυπέλλου του δίνει δύναμη να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στη διοίκηση της ομάδας

«Εννοείται. Άλλωστε, αυτές οι χαρές του ποδοσφαίρου μας βάζουν και το “μικρόβιο” του παράγοντα. Ξεκινήσαμε τελείως ερασιτεχνικά και βλέπω πως σιγά-σιγά θα πάμε για κάτι μεγαλύτερο. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να είμαστε στους στόχους. Το έχω πει πολλές φορές πως τα παιδιά που είμαστε αυτήν τη στιγμή στη διοίκηση δεν τάζουμε “λαγούς με πετραχήλια”. Άλλωστε, τα έχουμε πει από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση της Νίκης Βόλου, ότι εμείς θα πάμε “σκαλοπάτι-σκαλοπάτι”. Δηλαδή, ότι χτίσουμε, να μην μπορεί κανένας να το γκρεμίσει. Γιατί πάντα ότι γινόταν, γινόταν πρόχειρο και με τον πρώτο άνεμο σκορπούσε. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις και η Νίκη να έχει γερά θεμέλια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις