«Τελικός» με Ηρακλή για Ολυμπιακό Βόλου (pregame)

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό παιχνίδι (4/5) με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 18.00 στο ΕΑΚ (ΟΤΕ Sport1 HD), με τον Ηρακλή να έχει 10 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόλις έναν στην…

…ειδική βαθμολογία.
Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που φημίζονται για την εξαιρετική ανασταλτική τους λειτουργία.

Χωρίς Νικολιά
Ένα σοβαρό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολιάς τραυματίστηκε στην τελευταία χθεσινή προπόνηση (ένιωσε τράβηγμα) και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Όπως όλα δείχνουν στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν και οι τρεις παίκτες που για διάφορους λόγους δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρίζος, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Ζέρης (δεξιά) και Μπουτζίκος (αριστερά). Οι Μπάρμπας και Γιαλούσης αναμένεται να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, όπως δηλαδή και στη Ριζούπολη. Ο Ρόκας επιστρέφει (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και θα αποτελέσει τον ανασταλτικό μέσο των «ερυθρολεύκων» στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Δίπλα του θα παίξει ο Τριανταφυλλάκος, ενώ στις δύο πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μπεριάν (αριστερά) και Μπιτάνγκ (δεξιά). Ο Θέος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο και θα κινείται στον άξονα, πίσω από τον Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» των «ερυθρολεύκων» στην επίθεση. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Κολίτσι, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης και Διαμαντόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κασμερίδης, Καρράς και Κεσίδης.

Ο Ηρακλής
Χωρίς τον τιμωρημένο Ντιέγκο Ρομάνο, αλλά και δίχως τον Στάμου που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων η αποστολή του Ηρακλή βρίσκεται από χθες στο Βόλο. Αντίθετα ο προπονητής των «κυανολεύκων», Νίκος Παπαδόπουλος, πήρε μαζί του τον Σαραμαντά, που ήταν αμφίβολος, αλλά και τους Ρουγκάλα και Αγγελούδη. Επιστρέφει από τιμωρία ο Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης και Τσιλιανίδης.

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια
Σήμερα Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.
Ώρες λειτουργίας της Μπουτίκ:
Δευτέρα: 12.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 4 GOLD: 50€
Θύρα 4 VIP: 25€
Θύρες 3 & 5: 15€
Θύρα 1: 10€
Επίσης, διατίθενται εισιτήρια γυναικεία με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Ηρακλή όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.
Από τους συνδέσμους Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys και Μυρμιδόνες θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα των 5 ευρώ αποκλειστικά για την Θύρα 7 του ΕΑΚ.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίδης (Γρεβενών), Ελευθερίου (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις