Μία ήττα στο Βόλο από Ηρακλή ο Ολυμπιακός

Μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει εντός έδρας ο Ολυμπιακός από τον Ηρακλή στις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για την Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν την φετινή περίοδο να φύγουν με το «διπλό» από το Βόλο, σπάζοντας μια δυσμενή γι’ αυτούς παράδοση. Συνολικά, με γηπεδούχο τον…

…Ολυμπιακό οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μετρά έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Το πιο «χορταστικό» παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν την περίοδο 1989-90 για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 4-3.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και τα δύο προηγούμενα χρόνια στα πλέι οφ. Την περίοδο 2012-13 οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με το ευρύ 4-0, ενώ πέρυσι το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 (αυτ. Σαββίδης-πεν. Πουρτουλίδης), με τον Ολυμπιακό να χάνει πέναλτι στο 95′ με τον Κριστόμπαλ και τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη.
Ολυμπιακός και Ηρακλής αναμετρήθηκαν και μία φορά για το Κύπελλο Ελλάδος, την περίοδο 2006-7, με τον «Γηραιό» να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις