Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Λάκης Μπακάλης

Στη σημερινή προπόνηση (16/3) ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, θα ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/3) στο ΕΑΚ Βόλου.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης (το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί), καθώς την Πέμπτη ο έμπειρος μέσος δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Θυμίζουμε, πως δεν θα αγωνιστεί ο Κλεβί Κόλα, αλλά και ο Γιώργος Μέμμος, ο οποίος κλήθηκε στη Θήβα (παρουσιάστηκε την Τετάρτη) για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Ο νεαρός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Σάκης Σάββας, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας. Μένει να δούμε ποιος παίκτης θα παίξει ως αριστερός μπακ (πιθανότατα ο Γελαδάρης), με τον Δ. Κόκα να διεκδικεί θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, καθώς ο Λάκης Μπακάλης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αμβρυσσέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις