Το “ευχαριστώ” της Αναγέννησης για το αθλητικό κέντρο

Τη χαρά της για την εύρεση χώρου στον οποίο θα κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο, εξέφασε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το έργο που εγγυάται τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Καρδιτσιωτών και εξασφαλίζει την πραγμάτωση του οράματος για έναν χώρο στις παρυφές της πόλης που θα στεγάσει την ιστορική μας Αναγέννηση, απέκτησε και επίσημα την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 το πράσινο φως για να εκκινηθεί η περάτωση του.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει τη μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση για τις υπογραφές που μπήκαν ώστε να παραχωρηθεί η έκταση δίπλα από το Μουσικό Σχολείο για την κατασκευή του ενός αθλητικού κέντρου, το οποίο αλλάζει το επίπεδο υποδομών στην πόλη μας

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΑΣ Αναγέννηση για τις επίμονες ενέργειές του να μπει η συγκεκριμένη διαδικασία σε φάση υλοποίησης και την ακούραστη προσπάθειά της για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο και όλους τους φορείς που συνετέλεσαν ώστε να προχωρήσει η έναρξη κατασκευής του αθλητικού κέντρου.

Κάθε ενέργεια που μεγαλώνει τον Σύλλογό μας από κάθε άποψη και του παραχωρεί έδαφος για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον τόπο και να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, χαίρει της αμέριστης στήριξή μας και μας βρίσκει συνοδοιπόρους!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις