Μικροθήβες από άλλο πλανήτη, 3-0 τον Ηρακλή Α.Θ.

Οι Μικροθήβες κέρδισαν άνετα, με το ευρύ 3-0 τον Ηρακλή Α.Θ., ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα δύο τέρματα, αν τις προσπάθειες του Πέτση στο 15’ και του Ρομάριο στο 65’, δεν σταματούσαν τα δοκάρια της εστίας του Γιαγιά. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μικροθηβών και διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Ο Ρομάριο χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 20’ με υπέροχο πλασέ. Στο 55’ ο Πέτσης με εξαιρετικό σουτ, διπλασίασε τα τέρματα των Μικροθηβών. Επίσης, το αποτέλεσμα του αγώνα διαμόρφωσε ο Ρομάριο, που με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75’, έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος.
Βοηθοί: Γεωργαντζής, Θ. Τασιόπουλος.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι (75’ λ.τρ. Τσαμασιώτης), Α. Λανάι, Αποστόλου, Παπανίκος (55’ Ν. Καλέμι), Σκαρλάτος, Σίγουρας, Βέτσικας, Πέτσης, Ρομάριο, Νιφόρος (55’ Τσιατάς), Ευθυβούλης (60’ Αγγελαδάκης).
ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.: Γιαγιάς, Κ. Μουζουράκης (70’ Τζαβέλλας), Σ.Ν. Κραβαρίτης (85’ Μπισμπιγιάννης), Παππάς, Σ.Δ. Κραβαρίτης, Η. Αλπίτσης, Κλίτον, Μαρμαγκιόλης (80’ Βαζούρας), Αργυρίου (60’ Π. Αλπίτσης), Παρίσης, Άλντιν.

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χαλύφας

Ελαστικά Καλαμίδας 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις