Πήρε το «τρίποντο» η Δάφνη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα!

Δύσκολη νίκη έδρας για τη Δάφνη, που κέρδισε με 2-1 τον νεανικό και μαχητικό Αστέρα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης και διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 3’ με πλασέ του Καρακίτσου, ενώ ο Τσαρέλας στο 30’ διπλασίασε με πλασέ τα τέρματα της Δάφνης.

Στο 42’ ο Αβδελάς ανέτρεψε τον Λουφόπουλο και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα, σε μία φάση που αν δεχόταν την κόκκινη κάρτα, θα άλλαζαν οι ισορροπίες και δεδομένα στο παιχνίδι. Στο επόμενο λεπτό, ο Κάρρος εκτέλεσε εύστοχα τον τερματοφύλακα των «πράσινων», μειώνοντας σε 2-1 για τον Αστέρα.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Τσαρέλα, που είδε την προσπάθεια του στο 60’ να σταματά στο δοκάρι του Τσιότρα, ενώ στο 70’, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Αστέρα, είπε δύο φορές «όχι» σε ισάριθμες προσπάθειες του Καρακίτσου.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ριζόπουλου δεν παράτησαν το ματς και στο 90’ άγγιξαν την ισοφάριση, καθώς ο Παπαπαναγιώτου λίγο έλειψε να κερδίσει τον Αβδελά, που απέκρουσε δύσκολα, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και χαρίζοντας στην ομάδα του το «τρίποντο», κόντρα στην ανταγωνιστική ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου.

Διαιτητής: Βαρτσάκης.
Βοηθοί: Σκρίμπας, Π. Αναστασίου.
ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης (66’ λ.τρ. Αγγέλης), Αλιμπάκης, Τσιτσιρίκης, Λούκας, Φιλοσόγλου, Τσιγαρίδας (72’ Κουσιαλάκης), Μαρέδης (35’ λ.τρ. Τερλεξής), Καρακίτσος, Τσαρέλας, Παπαστεργίου (88’ Μπάντελης).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Χότζα, Γ. Μπόλκας, Γιαννούχος (46’ Παπαπαναγιώτου), Ντόντος, Χαλιμούρδας, Κάρρος, Αποστολίδης, Ξέρας (76’ Κωνσταντέλος), Λουφόπουλος, Κατσίκης (32’ λ.τρ. Μπλούχος, 65’ λ.τρ. Α. Μπόλκας).

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χαλύφας

Ελαστικά Καλαμίδας 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις