Σούπερ Κόκκας… κι “εφτάρα” για την Ακρόπολη

Εντυπωσιακή νίκη για την Ακρόπολη που επικράτησε στην έδρα της, επί  του Πηλέα με 7-0, έχοντας ως πρόσωπο της ημέρας τον Παναγιώτη Κόκκα, που σκόραρε τα πέντε από τα επτά τέρματα, ενώ είχε και μια ασίστ. Αξιώτης και Τσουκάλης συμπλήρωσαν το σκορ για τους γηπεδούχους…

Στο 22΄ από ασίστ του Χάνου (1-0), στο 31΄ από πάσα του Αξιώτη και σουτ έξω από την περιοχή (2-0), στο 41’ ολοκληρώνοντας πολύ ωραίο συνδυασμό (3-0) τα πρώτα τέρματα του Π. Κόκκα, που έκανε χατ-τρικ με τη λήξη του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο σκόρερ έκανε την ασίστ στον Αξιώτη, που με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να έχουμε και πάλι τον Π. Κόκκα να σκοράρει τα επόμενα δυο τέρματα. στο 60’ (5-0) με πλασέ και στο 70’ (6-0) με τον ίδιο τρόπο. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 88’, όταν ο Τσουκάλης από ασίστ του Αξιώτη, πλάσαρε στη γωνία.
Από το 65’ και μετά ο Βαΐτσης τραυματίστηκε και ο φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες, καθώς ο Στ. Σιαμέτης δεν είχε διαθέσιμο άλλο ποδοσφαιριστή.
Για τον Πηλέα πολύ σημαντική θα είναι η απουσία του τερματοφύλακα Κοντογιάννη, που λόγω τραυματισμού σε τροχαίο θα λείψει μεγάλο διάστημα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει κάποιο παιχνίδι ως το τέλος αγωνιστικής περιόδου.
Πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Πηλέα άφησε ο 15χρονος Γιάννης Πάσχος, που έκανε ντεμπούτο.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης (63’ Πούλιος), Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας (60’ Παγώνης), Τσιαντής, Χάνος, Μαυρίδης, Μόσιος  (50’ Βλιώρας), Αξιώτης, Κόκκας, Τσουκάλης
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Βαρσαμάς, Παπαπορφυρίου, Μπάντης (46’ Φώτου), Βαΐτσης, Θεοδώρου, Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (55’ Γ. Πάσχος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις