Έκανε το καθήκον της η Αγία Άννα…

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αγία Άννα, επικρατώντας αυτή τη φορά στην έδρα της (Olimpico) του Νέου Μαγνησιακού με 3-0, ανοίγοντας το σκορ στο α’ μέρος και πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα στο β’ ημίχρονο.

Η ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε το τρίποντο, χωρίς να υποχρεωθεί να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Από την άλλη πλευρά, ο Νέος Μαγνησιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος σ’ ένα δύσκολο αγώνα, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Μακρή δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση, καθώς εκτός της ανωτερότητας του αντιπάλου, ρόλο έπαιξαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών, για τους φιλοξενούμενους.
Η Αγία Άννα μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε την κατοχή, ασκώντας πίεση. Μια φάση διαρκείας στο 22ο λεπτό της απέφερε ένα κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου ο  Πετσιμέρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι, έχοντας πλέον και την καλή ψυχολογία, επεδίωξαν ένα δεύτερο τέρμα, όμως στην καλύτερη στιγμή τους, ο Φούτρης κέρδισε τον Κανδήλα σε τετ α τετ. Έτσι με το 1-0 οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-0, με χτύπημα πέναλτι του Ζαρίφη στο 58’, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 66’ με κεφαλιά.

Διαιτητής: Πλακιάς
Βοηθοί: Μπασδάνη, Τριφονίδης

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Χατζόγλου, Στεργιόπουλος (70’ Καπής), Σκοπός, Πετσιμέρης (80’ Κοτρώνης), Σ. Τσιουρέλης, Κανδήλας, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου, Ζαρίφης, Ίλιεφ.
Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Φούτρης, Τζιότζιος, Παπαγεωργίου (55’ λ.τρ. Σκέρτι), Κατσίφας, Πέτρου, Δοδοντσίδης (40’ Χότζα), Φραγκούλης, Μιχαΐλοβιτς, Μεταξάς (70’ λ.τρ. Τσιγαρίδας), Χριστοδούλου (80’ Βαλασούδης), Μπαλάς.

 

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χαλύφας

Ελαστικά Καλαμίδας 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις