“Υπέκυψε” στο β’ μέρος… ήττα για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Όλα δείχνουν πως η γυναικεία ομάδα “Βόλος 2004” αποχαιρετά την κατηγορία, αφού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών, υπέστη ήττα από την ΑΕΛ με 1-3, σε αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου “Τάκης Συνετόπουλος”.

Οι Βολιώτισες άντεξαν για ένα ημίχρονο, καθώς στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες, εκμεταλλευόμενες και την αποβολή της Γρηγοριάδου (54’) με δεύτερη κίτρινη, που άφησε τις γηπεδούχες με δέκα παίκτριες.
Οι κοπέλες της ΑΕΛ μετέτρεψαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σκοράροντας μάλιστα τα δυο πρώτα από αυτά, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.
Το σκορ άνοιξε η Χριστοφορίδη στο 57′ με κοντινό σουτ από τη μικρή περιοχή, στη γωνία που φύλαγε η Χατζηλαζάρου, η οποία απέκρουσε αρχικά, αλλά η μπάλα με τα φάλτσα που πήρε πέρασε πάνω από το σώμα της και κατέληξε στα δίχτυα.
Μετά από κάθετη πάσα που την έφερε σε θέση τετ α τετ, η Ζντράβκοβιτς έκανε το 0-2 στο 61′, πλασάροντας σωστά κάτω από τα πόδια της Χατζηλαζάρου που έκανε έξοδο.
Το 0-3 έγινε στο 75’ με χτύπημα πέναλτι της Λόγου, που καταλογίστηκε σε ανατροπή της Σπυροπούλου. Στην εκτέλεση, η Χατζηλαζάρου έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία της, απέκρουσε τη μπάλα, η οποία όμως κατέληξε στο βάθος της εστίας.
Οι Βολιώτισες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 82’ με σουτ της Σύρμου από καλή θέση, με το 1-3 να είναι το τελικό σκορ.
ΒΟΛΟΣ 2004 (Χρήστος Κολημήτρας): Χατζηλαζάρου, Νικάκη (91′ Πάσχου), Αβντόλι, Βαϊνοπούλου, Σύρμου, Γάτσιου (91′ Κυριάκου), Νικοπούλου,  Γρηγοριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα (79′ Γεωργολοπούλου), Κέκου (84′ Πούλιου)
ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Γαγάρα, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη.

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις