Για τη ΝΙΚΗ στο Καρπενήσι (pregame)

Να «σπάσει» την παράδοση που την θέλει να «σκοντάφτει» μετά από μεγάλες νίκες, θέλει το συγκρότημα των Ξηροφώτου – Μπούις, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Βελούχι (18/03, 15:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Νίκη Βόλου στοχεύει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν καταδικαστική. Οι κυανόλευκοι αν πετύχουν το απόλυτο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (Βελούχι εκτός, Διγενής εντός και Αστέρας εκτός), μόνο με θαύμα θα χάσουν τη δεύτερη θέση καθώς ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι δύσκολο να μην χάσει βαθμούς λόγω του δύσκολου προγράμματός του. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου αντιμετωπίζει σήμερα (18/03), εκτός έδρας τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος, στη συνέχεια φιλοξενεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου και ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΕΑΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του Γιάννη Ντινιωτάκη ο οποίος δέχθηκε άδικη κόκκινη κάρτα στον τελικό της ΕΠΣΘ και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας μπορεί να μην έχουν να αντιμετωπίσουν μία ποιοτική ομάδα, όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τη δυσκολία του πλαστικού τάπητα του Δημοτικού Στάδιο Καρπενησίου καθώς και τη σχετική κούραση της αυθημερόν μετάβασης στην πόλη της Ευρυτανίας.

Χωρίς δύο το Βελούχι

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και θα επιδιώξει να συνεχίσει με καλή εμφάνιση, όπως συνέβη στη Θήβα ενάντια σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο. Και σε αυτό το ματς θα απουσιάσει ο μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος, ενώ εκτός είναι ο στρατευμένος Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Αντίθετα επιστρέφουν οι: Νίκος Σκοπέτος και Γιάννης Φλωράκης. Διαθέσιμοι είναι οι εξής 16 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Γεωργίου, Μπόγδανος, Γιαουπλάρι, Ζαραβέλης, Χαλλής, Μπακαλίδης, Κόλλιας, Τσιμόπουλος, Κακκάβας, Παχής(Πιθανή εντεκάδα), Σερπάνος, Χρυσικός, Σακελλαρίου, Σκοπέτος και Φλωράκης.

Διαιτητές

Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Σεραφείμ Γάκο, όλοι από την Ένωση Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις