Ελευθερόπουλος: «Η πραγματικότητα δεν αρέσει σε κανέναν…»

 Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τον Ηρακλή, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-0. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως δεν κορόιδεψε ποτέ κανέναν και ούτε σκοπεύει να το κάνει ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πως παίκτες και συνεργάτες του είναι απλήρωτοι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου:

«Τη γνώμη μου για τον Ηρακλή την έχω πει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος οπότε δεν υπάρχει νόημα να την επαναλάβω. Τη γνώμη μου για τα play off και για τα ξεκάθαρα φαβορί την είπα πριν καν ξεκινήσουν και παρεξηγήθηκα γι’ αυτό. Γιατί σε αυτή την χώρα είμαστε πρωταθλητές στην κοροϊδία και την λήθη και μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν στο πρόσωπο μας και για αυτό έχουμε φτάσει εκεί που έχουμε φτάσει και σαν χώρα και σαν ποδόσφαιρο.

Όποιος βλέπει μπάλα και έχει δει τον Ηρακλή στο ματς στην Τρίπολη, καταλαβαίνει πως χτίζονται οι ομάδες. Πώς να πεις ότι θα κάνεις το 10 στα 10; Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν και δεν πρόκειται να το κάνω. Η ομάδα έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, είμαστε εδώ για να φτιάξουμε κάτι ωραίο, τα παιδιά είναι απλήρωτα, όπως και οι συνεργάτες μου. Όποιος θέλει να έρθει να μας βοηθήσει να χτίσουμε κάτι καλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα που δεν αρέσει ιδιαίτερα σε κανέναν».

Για το ότι έχει αναφέρει στο παρελθόν πως ο Ηρακλής έχει κάνει μια ομάδα υπόδειγμα: «Είναι μια ομάδα δουλεμένη, με υγεία, προπονητή που έχει χτίσει ένα ωραίο σύνολο, ποδοσφαιριστές καλούς. Αλλά αυτά θέλουν χρόνο. Σε 4 μήνες τι να γίνει; Από play out, super league; Πόσο υποτιμάμαι το προϊόν δηλαδή»;

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι στο επίπεδο του Ηρακλή: «Όχι, χρειάζονται 4-5 πράγματα παραπάνω. Να δουν και οι πρόεδροι αν μπορούν, κάνανε κάλεσμα κανένας δεν βοήθησε. Εμείς θα παίζουμε για την αξιοπρέπεια μας και για αυτή την πόλη γιατί της αξίζει να βλέπει την ομάδα να ματώνει σε κάθε παιχνίδι. Αλλά υπάρχουν ακόμα βήματα να γίνουν».

Για την συνέχεια, για την κατάληψη της τρίτης θέσης και για την ψυχολογία των παικτών: «Η ψυχολογία μια χαρά είναι, δεν θέλουμε ψυχολόγο στα αποδυτήρια, η γνώση κι η σκληρή δουλειά φέρνει την ψυχολογία. Σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Εμείς εδώ αρχικά χτίζουμε νοοτροπία».

Για το ότι σε έναν ακόμα αγώνα έλλειψε η τελική φάση: «Προσπαθήσαμε, έλλειψε και ο Αλέξανδρος (Νικολιάς) σήμερα, βελτιωνόμαστε όμως κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις