Ν. Τσεκούρας: Αποχωρώ από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου και των δηλώσεων που έκαναν οι Λάκης Μπακάλης και Στάθης Ρόκας, στους δημοσιογράφους μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος τόνισε πως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα πάψει να ηγείται του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει ούτε τις οικονομικές δυνατότητες, ούτε τις ψυχικές αντοχές, όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Νίκου Τσεκούρα:

«Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια τα Χριστούγεννα, η οποία ήταν πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε, ως άνθρωποι, τόσο οικονομικά, όσο και από γνώσεις.  Πιστέψαμε, πως αυτός ο μεγάλος σύλλογος δεν θα πρέπει να διαλυθεί. Αναλάβαμε μια ομάδα, η οποία ουσιαστικά ήταν πεσμένη, με 16 βαθμούς. Με τα μέσα που διαθέταμε και με κάποιες γνωριμίες φέραμε στον Ολυμπιακό κάποιους ποδοσφαιριστές και ενισχύσαμε τον σύλλογο.

Δεν εκφράζω αυτή τη στιγμή ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζω τη δική μου άποψη και δηλώνω, πως δεν μπορώ να συνεχίσω να ηγούμαι αυτού του μεγάλου συλλόγου, γιατί δεν έχω ούτε τις οικονομικές δυνατότητες, ούτε τις ψυχικές αντοχές.

Ας ελπίσουμε, επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, να βρει τους ανθρώπους που πρέπει και την επόμενη χρονιά να βρει τη θέση του στο επαγγελματική κατηγορία. Προσωπικά, δεν θέλω να τρέφω φρούδες ελπίδες σε κανέναν, δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω και θα αποχωρήσει με το τέλος του πρωταθλήματος. Η πρότασή μου θα είναι, μετά τη λήξη της περιόδου, να προβούμε σε γενική συνέλευση με σκοπό να αναλάβουν τον Ολυμπιακό κάποιοι άνθρωποι, που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες και τις γνώσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις