Θέλει δουλειά ακόμη ο Ολυμπιακός Β. για να γίνει Ηρακλής

Όποιες ελπίδες είχε ο Ολυμπιακός Βόλου να κυνηγήσει τους πρωτοπόρους Ηρακλή και ΑΕΚ και να μπει «σφήνα» ανάμεσά τους, διεκδικώντας την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ εξανεμίστηκαν χθες μετά την ήττα με 1-0 από τον «Γηραιό». Μόλις την 2η αγωνιστική τα πλέι οφ δείχνουν να τελειώνουν, καθώς καμία ομάδα δεν μπορεί να…

…σταθεί εμπόδιο στους Ηρακλή και ΑΕΚ, οι οποίοι δίκαια του χρόνου θα αγωνίζονται στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός με έναν βαθμό συγκομιδή σε δύο παιχνίδια θα κυνηγήσει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα, στοχεύοντας την 3η θέση, που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος πλέον. Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» κατέχουν την 5η θέση, ενώ 3ος είναι ο Απόλλων Σμύρνης με 4 βαθμούς και 4η η Λάρισα με τρεις βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια από τον Ηρακλή, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και ήλεγχαν απόλυτα το ματς, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν, ιδιαίτερα μετά το γκολ που δέχθηκαν από τον Λουκίνα στο 54′.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειξαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς (μετά την αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα) αδυναμία στην τελική ενέργεια, ενώ για πρώτη φορά μετά από πολλά παιχνίδια, η άμυνα του Ολυμπιακού βρέθηκε τόσες πολλές φορές σε δύσκολη θέση.
Αρκετοί παίκτες των «ερυθρολεύκων» δεν φάνηκαν, με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ να δείχνει πως δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα αυτή την περίοδο. Πιο κινητικός, από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο Χερόν Μπεριάν, ενώ στη μεσαία γραμμή τα προβλήματα ήταν πολλά.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για μια ακόμη φορά ήταν ρεαλιστής στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν μέσα σε τέσσερις μήνες ο Ολυμπιακός να φτιάξει μια ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής. Δεν μπορεί είπε, από τα πλέι άουτ να πας στη Σούπερ Λιγκ.
Μπροστά, πλέον, υπάρχει το παιχνίδι του Σαββάτου (9/5) με τη Λάρισα στο ΕΑΚ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και έχουν αποχαιρετήσει το όνειρο της ανόδου. Δεν παύει, ωστόσο, το παιχνίδι να είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Ο Ολυμπιακός φέτος έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΛ, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο). Θα συνεχιστεί, άραγε, για τους «ερυθρόλευκους» το σερί; Το βράδυ του Σαββάτου θα το γνωρίζουμε…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις