Χωρίς άγχος, σκοπιμότητα… και νικητή

Σε μία αναμέτρηση που δεν υπήρχε σκοπιμότητα και βαθμολογικό άγχος, Αίας και Μαγνησιακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής  στη Σούρπη. Το αποτέλεσμα μάλλον χαρακτηρίζεται ως δίκαιο, αφού χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ υπήρχαν δοκάρια και για τις δυο ομάδες.

Στο 17’ ο Μαγιόγλου άνοιξε το σκορ για τον Μαγνησιακό με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιάρου. Ο Τσόγκας ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή στο 34’.
Νωρίτερα (21’)  οι γηπεδούχοι είδαν σουτ του Κωστούλα να σταματά στην οριζόντια δοκό της εστίας του Βίτσου, ενώ για τους φιλοξενούμενους υπήρχαν δυο δοκάρια, στο 25΄ σε σουτ του Θεοδωρόπουλου και στο 86’ μετά από πλασέ του Δανιλοπούλου.
Επίσης, καλές στιγμές για τον Μαγνησιακό μια κεφαλιά του Κοντοβά στο 37’, που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και τετ α τετ με τον Δανιλόπουλο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, υπήρξε επίσης με τον Δανιλόπουλο σουτ από πλεονεκτική θέση που δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Οι καλύτερες στιγμές του Αίαντα στο β΄μέρος με τον Κατσαβριά, στη μια από αυτές ν’ αστοχεί και στην άλλη να αποκρούει ο τερματοφύλακας.
ΑΙΑΣ: Ν. Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μπούρας (46’ Νικηφοράκης), Μπιρτσάι, Τσάτσος, Καλοδήμος, Ξηροκώστας (80’ Χουλιαράς), Κατσαβριάς, Κωστούλας (80’ Κ. Κατσαβριάς), Τσόγκας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Βασιλείου, Κοντοβάς, Μαγιόγλου, Γκέρτσος Οικονόμου, Τσιάνος, Δανιλόπουλος, Λιάρος, (25΄λ τρ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος (70’ Δεμίρης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις