Επικράτηση… με άνεση

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Διαγόρας μετέτρεψε την ανωτερότητα του σε νίκη επί του Ηρακλή Β. με 2-0  κι εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά τίτλου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την εκκρεμότητα, με την έκδοση της απόφασης για την ένσταση που έχει καταθέσει εις βάρος του Θησέα από τον Ιανουάριο, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Το 1-0 για τον Διαγόρα ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου, από σέντρα του Γουτούλη και κεφαλιά του Πάσχου, ενώ στο 61’ ο Καραμανλής διαμόρφωσε το 2-0, μετατρέποντας σε γκολ ασίστ του Φαράντου.
Ο Καραμανλής ήταν αυτός που θα μπορούσε να έχει ανεβάσει το δείκτη του σκορ ακόμα περισσότερο, όμως στο 70’ είδε προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή Β.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Καλλιακούδας (85’ Ακριβούσης), Πάσχος, Γουτούλης (76’ Κ. Καραπλιάγκος), Τρελόπουλος (73’ Γάρος).
ΗΡΑΚΛΗΣ Β: Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Γκαντής (46’ Μπάμπα), Μακρής, Στρούγγης, Πάντσιος (55’ Καρπαθάκης), Τανός, Δαμάσκος, Νούσιας, Γκάγκας, Μπέσσας (75’ Μάρκος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις