Νέα κλήρωση σήμερα για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr της 1ης Μαΐου και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Νέων της Football League θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή πέντε ομάδων. Κι αυτό, καθώς θα λάβουν μέρος στα τελικά της διοργάνωσης τόσο ο Απόλλων Καλαμαριάς, όσο και ο Εθνικός Γαζώρου. Είχαμε γράψει την Πρωτομαγιά, πως μετά το θέμα που…

…προέκυψε για το ποια ομάδα έπρεπε να είχε προκριθεί στους «4» ανάμεσα στην Καλαμαριά και στον Εθνικό Γαζώρου, η απόφαση ήταν (χωρίς να έχει ανακοινωθεί) να ζητήσουν τη συγκατάθεση των υπόλοιπων τριών ομάδων (ΑΕΚ, Ολυμπιακού Β. και Καλλιθέας), προκειμένου να συμμετάσχουν πέντε ομάδες στα πλέι οφ. Μάλιστα, τα έξοδα από τη μία επιπλέον μετακίνηση που θα προκύψουν θα τα πληρώσει η Football League. Οι ομάδες δέχθηκαν και έτσι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή πέντε ομάδων. Οι αγωνιστικές πλέον θα αυξηθούν, ενώ μία ομάδα θα κάνει κάθε αγωνιστική ρεπό.
Όπως είναι λογικό, η κλήρωση που είχε γίνει, όσον αφορά τις αγωνιστικές δεν ισχύει και σήμερα Τετάρτη (6/5) θα γίνει νέα κλήρωση στα γραφεία της διοργανώτριας. Η σχετική ανακοίνωση της Football League αναφέρει: “Την Τετάρτη 06-05-2015 και ώρα 11:00΄, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των PlayOff του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ NEΩΝ αγωνιστικής περιόδου 2014-2015”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις