“Πρώτη” με δοκιμές για Μπίλη (photos)

Πολλοί ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έσπευσαν σήμερα το πρωί (9:00) στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club για να δείξουν ένα δείγμα των ικανοτήτων τους ενώπιον της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου. Παίκτες από ομάδες της Μαγνησίας, της Λάρισας, των Γρεβενών, της Αττικής μαζί με ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων και Παίδων της Νίκης, χωρισμένοι σε γκρουπ, εκτέλεσαν ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη, με τα «μπράβο» από τον 47χρονο τεχνικό να επιβραβεύουν τις προσπάθειές τους. Αυτή ήταν και η επίσημη “πρώτη” για τον Κατερινιώτη τεχνικό στην επιστροφή του στο βολιώτικο Σύλλογο.

Σκοπός αυτού του διήμερου camp που ξεκίνησε σήμερα (6/5) το πρωί, είναι η προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο θα συμμετάσχει.

Εκτός του Λεωνίδα Μπίλη, παρών στις δοκιμές έδωσε όλο το τεχνικό επιτελείο της βολιώτικης ομάδας. Ο Νίκος Αθανασιάδης που είναι ο νέος γυμναστής, ο Νίκος Τσιαντάκης ο οποίος θα έχει το ρόλο του σκάουτερ και του στατιστικολόγου και ο Κώστας Μπράτσος προπονητής της Κ17 του Συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης, Θάνος Θεοδώρου, παρακολούθησε τις δοκιμές παρέα με τον προπονητή των Ακαδημιών, Κυριάκο Κοκκινάκη και τον ισχυρό άνδρα της ποδοσφαιρικής Νίκης, Στέλιο Βούλγαρη.

Το goalpost.gr ήταν στην πρώτη προπόνηση – δοκιμή του Νικιώτικου camp και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις